25-04-07

Voetbal en een duurloop van 13 kilometer

Gewoon even vlug vermelden. Voor de verandering nog eens verloren bij het minivoetbal (wel 2x gescoord). De mot zit er serieus in. We geraken nog met moeite aan 5 man. Nu ja, nog twee matchen en het seizoen zit erop.

Donderdag stond er 13 kilometer op het programma aan een gezapig tempo. En, het was genieten geblazen ... De eerste 9 kilometer legde ik af aan 6min30 om daarna eens mijn duivels te ontbinden. Ik denk dat, indien ik het zou opgemeten hebben, mijn PR op 4 kilometer zou gesneuveld zijn. Zo fris zat ik nog. Het blijft toch raar dat de ene dag de andere TOTAAL niet is. Ik legde de 13 kilometer af in 80 minuten en 55 seconden.

Zaterdag opnieuw gevoetbald - groot voetbal van deze keer. Ook dit was genieten. Ik mocht eindelijk nog eens centraal staan en ik heb mij uitgeleefd. Gescoord ook (het is waarschijnlijk 10 jaar geleden dat ik nog eens scoorde in het groot voetbal), maar toch verloren met 3-2. Nu, het was leuk en dat is het belangrijkste. Ik ben zodanig diep gegaan dat ik de geplande training van zondag aflaste .En ... het was nodig.

13:06 Gepost door Andy in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.