17-04-07

Wisselloop + duurloopje

Afgelopen zaterdag voor het eerst een wisselloop afgewerkt. Ik was hierdoor ook wel een beetje afgeschrokken. 500 meter lopen in 2min15 en dit zes keer???? Maar het lukte me wonderwel. De ene keer 5 seconden rapper, de andere keer 5 seconden trager, maar het ging. De afstanden waren wel een beetje "alain provist" - via mapmyrun.com. Maar veel zal het toch niet gescheeld hebben. Telkens na mijn 500 meter wandelde ik voor een 15-tal seconden. Dat deed me ongelofelijk deugd. Ik had een ongelofelijk gevoel na deze training. Ik liep in totaal 10 km in 61 minuten 25 seconden.

Gisteren stond er een duurloopje van 8 km aan 5min50 per km op het programma. Dat is me tot op de seconde gelukt, nl. 46 minuten en 40 seconden. Het gevoel daarentegen was slecht. Ik heb mij echt moeten forceren om die 8 kilometer uit te lopen. Ik zal me er maar niet teveel zorgen over maken, zeker.

Deze week nog twee keer lopen (donderdag 13km en zondag 15km - slik,slik) en twee keer voetballen (dinsdag minivoetbal en zaterdag groot voetbal). Het zal dus weer een goedgevulde sportweek zijn en zo hebben we ze graag!!!

12:38 Gepost door Andy in Algemeen | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

Mooi... Programma ziet er mooi uit. Op de goede weg zie ik. Veel loopgenot. De ene dag gaat al een beetje beter dan de andere, geen probleem.

Gepost door: Jan | 18-04-07

goe bezig zoals jan het al zei , de ene dag is de andre niet . Zo perfect op schema lopen , dat zie ik graag

Gepost door: mario | 21-04-07

De commentaren zijn gesloten.