13-04-07

Stand van zaken

Ik was zo goed bezig. De eerste twee trainingen werden vakkundig afgewerkt.Geen enkel probleem. Maar toen kwam het weekend. Sowieso zal ik altijd meer moeite hebben om de loopplanning in het weekend af te werken. Dit vooral om sportieve (lees: voetbalmatchen) en sociale (lees: uitgaan en bijhorende braspartijen) redenen. Dit weekend kwam daar nog medische redenen bij. Keelpijn, vermoeid (daar zal de vrijgezellenavond van zaterdag ook niet geholpen hebben, natuurlijk). Gevolg: niet gelopen.

Dinsdag heb ik de draad weer opgepikt. Er stond een minivoetbalmatch op het programma. Jammerlijk verloren, allez jammerlijk, met zeer groot verschil is beter gesteld. De degradatieplaatsen komen wezenlijk dichterbij. Maar ik denk wel dat ze achter ons zullen kunnen houden. Door deze voetbalmatch heb ik de dinsdagtraining verplaatst naar woensdag en ook aangepast. Kwestie van mij niet te overbelasten. Dus:

DatumTijdTotale afstandGeplandEffectiefSnelheid
woensdag 11 april52 minuten 10 seconden8 kilometer8 kilometer aan 7min/km6 min 31 sec per km9,2 km/u
donderdag 12 april44 minuten 38 seconden8 kilometer8 kilometer aan 6 min/km5 min 35 sec per km10,75 km/u

Ik ben wel tevreden, maar ik heb beide keren wel veel te snel gelopen. Nu ja, tant pis. Volgende keer beter.

Het weekend komt er weer aan en weer staan er twee loopsessies gepland. Zaterdag zal wel lukken (denk ik). Zondag is heel twijfelachtig, want zaterdagavond een trouwfeest ...

12:01 Gepost door Andy in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.