04-04-07

Een nieuw tijdperk

Een nieuw tijdperk? Stop ik met lopen? Ga ik beginnen fietsen (bweikes)? Op ballingschap naar Afrika? Neen op dit alles. Ik heb een schema gekregen van Coach Mario.

Doelstelling: op de 20 kilometer van Brussel rond de 1u55 te lopen. Ik heb al verstaan gekregen dat het geen sinecure zal worden. Begrijpelijk natuurlijk, gezien mijn weinige kilometers de laatste weken. Nu, ik heb een schema gekregen en ik zal mijn best doen om deze te volgen. Dit zal alleszins niet gemakkelijk zijn. Bv. zaterdagavond een vrijgezellenavond te vieren en zondagmorgen een vetloop van 13 kilometer. Slik, dubbel slik. Ik zal proberen ...

Eerste opdracht is al volbracht. Korte versnellingen. 1 km inlopen + 4x(5 versnellingen van 200 meter (in 52 sec) en 100 meter wandelen) met 500 meter joggen tussen de reeksen + 1 km uitlopen. Het was wel een beetje natte vingerwerk, want mijn teerbeminde is voor vier dagen in opleiding en ze heeft de chronometer mee ... Ook de afstanden zullen maar ongeveer zijn. Volgende keer dat dergelijke training op het programma staat, zal ik toch proberen een piste op te zoeken.

Eerste ervaring: goed. Ik was moe na de training en de laatste reeks ging toch al merkelijk trager dan de eerste (allez, dat denk ik toch), maar tevreden!!!

13:02 Gepost door Andy in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.