30-01-07

Van kwaad naar erger ...

Neenee, niet met de ziekte. Die lijkt overwonnen. Het voetbaldipje daarentegen ... Donderdag in de minivoetbal, 4-9 verloren. Dit lag in de lijn der verwachtingen, want het was tegen de leider. Jammergenoeg komt het degradatiespook dreigend dichterbij. Vrijdag in het zaalvoetbal 1-2 verloren tegen een rechtstreekse concurrent voor de vijfde plaats. Het is al van november geleden dat mijn ploegje nog eens gewonnnen heeft. Het groot voetbal was mogelijk nog erger. 4-0 verloren, twee rode kaarten gekregen en ikzelf heb aan de rust moeten stoppen met kniepijn. Overbelast, denk ik. Drie dagen naéén voetballen zal aan mij niet meer besteed zijn, vrees ik.

Het was dus ook al weer twee weken geleden dat ik nog eens gelopen had. Gisteren in iets minder dan een uur 10 kilometer afgelegd. Het ging redelijk goed. Eigenlijk verwachtte ik het moeilijker te hebben. Zoveel te beter, hé. Het plan is om vanaf nu toch een keer of twee/drie per week te lopen. Dat zal zeker niet altijd lukken, maar we doen ons best.

Vanavond ga ik een uurtje squashen. Het is een ervaren speler, dus ik ga ongelofelijk tegen mijn ... krijgen. Zolang het leuk is, is er voor mij geen probleem. Donderdag zeker nog eens lopen en eventueel vrijdagmorgen ook. Vrijdagmiddag vertrekken we naar de Ardennen tot maandagmiddag. En veel meer dan eten en drinken zal er daar niet gebeuren. Sportief al zeker niet.

13:12 Gepost door Andy in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.