15-01-07

Voetbaldipje

Vrijdag stond er opnieuw een zaalvoetbalwedstrijdje op het programma. Balen, manneke, het wil echt niet lopen zoals dat het zou moeten. 2-3 de boot in. Het wordt tijd dat er nog eens gewonnen wordt. Zowel in het mini-, zaal- en veldvoetbal wordt er a volonté verloren en ... slecht gespeeld door ondergetekende. Hopelijk komt daar vlug verandering in.

Zaterdag moest er normaal ook gevoetbald worden, maar koning winter (allez, 't is te zeggen, de regen, want winter kunnen we dit niet echt noemen, hé) dacht daar anders over. Afgelast. In de plaats een lekker lang loopje ingelast. Weer zonder tijdsopneming (ik moet dringend eens een cronometer kopen), maar ik denk ongeveer 78 minuten gedaan te hebben over 12,5 kilometer. Voor mij zeker niet slecht.

Vanavond ne keer gaan squashen met het vrouwke (het blijft raar om vrouw te zeggen, ook al zijn we nu al drie maanden getrouwd) en morgen minivoetbal. Hopelijk wordt er dan nog eens gewonnen.

De loopplannen zijn lichtjes gewijzigd. 20 kilometer van Brussel werd geschrapt. Dat weekend geeft mijn zaalvoetbalploegje een tornooi. Het alternatief wordt de 15 kilometer van Brugge. Doel: onder 1u30.

12:21 Gepost door Andy in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.