09-08-06

Update

Een heel tijdje geleden dat ik nog gepost heb. Mea culpa, mea culpa, ... Hoe komt het? Verschillende redenen: Gentse feesten, verlof, de warmte. Dit wil niet zeggen dat ik niet gesport heb. Niet al te veel, maar ik heb toch gesport.

 

Week 29: 1x squash en 2x tennis

Week 30: 2x tennis en 1x gelopen (4,5 kilometer)

Week 31: 1x voetbaltraining en 2x gelopen (6,5 kilometer en 5 kilometer)

 

Het voetbalseizoen is gestart, dus ik veronderstel dat deze blog een kleine gedaanteverandering zal ondergaan. Ik zal nu éénmaal veel minder tijd hebben om te gaan lopen. Ik speel veldvoetbal (1 a 2 trainingen per week + 1 wedstrijd), zaalvoetbal (1 wedstrijd per week), minivoetbal (1 wedstrijd per week - aan Koen SGEE, ook in de kerncompetitie trouwens) en daarnaast wil mijn vriendin nog af en toe eens squashen of tennissen. Het spreekt voor zich dat er vaak dingen overlappen en ik dan moet kiezen uit één van die dingen, maar een vol programma is het sowieso!!! Toch hoop ik nog af en toe mijn schoenen aan te binden.

Nog een opmerking!!! Mijn vriendin en ik trouwen binnen anderhalve maand en de week erop (zijnde 2 oktober) vertrekken we voor 11 weken voor een rondreis door Zuid-Amerika (meer bepaald Argentinië, Chili en Peru). Er zal dus sowieso een blogstille periode zijn tijdens de maanden oktober, november, december. Het spreekt voor zich dat ik na die elf weken terug ga bloggen, al is het maar om mijn conditieverval te bespreken.

Allez, we zijn weer weg.

15:01 Gepost door Andy in Algemeen | Permalink | Commentaren (4) |  Facebook |

Commentaren

Alvast gefeliciteerd... ... met jullie aanstaande huwelijk.

Ik ben er zeker van dat je loopprestaties van de voorbije maanden ook een gunstige weerslag zullen hebben op je voetbalprestaties.

En veel plezier op jullie tocht door Zuid-Amerika !

Gepost door: Wim | 11-08-06

Kerncompetitie hoe noemt uw mini voetbal ploegske (kern-comp) ? Misschien zitten we in dezelfde reeks ? (by the way, mijn minivoetbalploegske heet "Celtic Towers" zie http://celtictowers.skynetblogs.be/ ) Cheers.

Gepost door: kj | 11-08-06

Kerncompetitie (bis) hmm... AC TURBO hé... Geen slechte ploeg, alhoewel ik me ons onderling duel niet meer herinner. Kan zijn dat ik dan net niet meegespeeld heb. Anyway, ik heb eens op de Kern-site ( http://www.kerngentdepinte.be/ ) gesurft en daar blijkt dat de reeksen wat door elkaar geschud zijn : jullie blijven in reeks 2C, de Celtic Towers zitten nu in reeks 2A. Spijtig, nu ik weet dat je bij de turbo's speelt had ik graag nog eens tegen jullie gespeeld... Wie weet in de beker misschien ? Cheers.

Gepost door: kj | 11-08-06

Alvast proficiat met het nakend huwelijk en de fantastische huwelijksreis daarna. 11 weken zuidamerika ! wow ! Benieuwd om jullie wedervaren te lezen ... je gaat ons toch een beetje op de hoogte houden hé ?

Gepost door: Jo | 21-08-06

De commentaren zijn gesloten.