15-06-06

donderdag 15 juni 2006

47 minuten 16 seconden gelopen - 8 kilometer - 10,16 km/u

Begrijpe wie kan. Maandag had ik ongelofelijk veel zin om te lopen en liep het van geen kanten. Vandaag had ik totaal geen zin en liep het quasi perfect. Akkoord de eerste twee kilometer was het nog een beetje stroef, maar daarna was het zalig. Voor deze dagen doen we het, hé, jammer dat het niet altijd zo vlot gaat, maar lopen is natuurlijk nog altijd geen exacte wetenschap.

Ik moet het nog eens hebben over mijn volgend doel, hé. Eerste doel was een uur aan een stuk lopen. Makkelijk gelukt. Het volgende doel was 10 kilometer lopen onder de 55 minuten. Nipt mislukt, maar subjectief gelukt. Mijn nieuwe doel is de 10 mijl onder 1u30. Wanneer? Eind juli in Wenduine. Het zal ook mijn laatste doel van dit jaar zijn, want dan begint de voetbalvoorbereiding weer en dat wordt dan prioritair. En dat brengt me natuurlijk weer bij het allerbelangrijkste doel van al mijn geloop. Conditie kweken om te voetballen. Het feit ik graag ben beginnen lopen is pure winst!!!

18:36 Gepost door Andy | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

heel herkenbaar Ik weet ook nooit op voorhand of het vlot gaat lopen, en inderdaad wanneer je het niet verwacht lijk je soms vluegels te hebben!

Gepost door: Dirk | 18-06-06

De commentaren zijn gesloten.