25-04-06

dinsdag 25 april 2006

28 minuten 14 seconden gelopen - 5 kilometer - 10,63 km/u

Het lopen verliep al veel vlotter dan gisteren. Het was natuurlijk wel twee volle kilometers minder dan gisteren, maar het gevoel was beter en het deed allemaal veel minder pijn. Het is al een tijdje geleden dat ik het kon opbrengen om twee dagen naéén te lopen.

Morgen een rustdagske en hopelijk heb ik donderdag weer de courage. Er zit hier dus een tevreden mens na te hijgen.

18:29 Gepost door Andy | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

Tip En het zal de volgende keer nog beter gaan !

Op het gevaar af dat je begint te denken dat ik een zagevent ben, zeg ik het toch nog eens.

Ik heb op MyAsics.nl een trainingsschema laten opstellen dat uiteindelijk moest uitmonden in het lopen van 10 mijl binnen anderhalf uur. En ik moet zeggen, zo'n schema helpt écht wel. Je hoeft het ook niet exact te volgen (je kan trainingen verschuiven of in het slechtste geval annuleren).

Ik kan het je dan ook aanraden. Je hebt immers een tijdje terug al eens 10 kilometer gelopen en als je dàt kan, kan je beslist nog verder. Uiteraard is er een (geduldige) opbouw nodig. Een collega-blogger vertelde overigens dat de opbouw van 0 naar 12 kilometer een pak moeilijker is dan van 12 naar 20 kilometer.

Het àllerbelangrijkste is echter, zo denk ik toch, dat je vooral blijft geniéten van het lopen. De rest komt dan wel vanzelf.

Succes !

Gepost door: Wim | 26-04-06

Soccer Ook ik ben een lopende voetballer. En nu wat meer met het einde van het voetbalseizoen in het vooruitzicht. Tjah, om je conditie te onderhouden moet je er iets voor over hebben hé... Cheers.

Gepost door: kj | 26-04-06

De commentaren zijn gesloten.