24-04-06

Een nieuwe start

Ik weet het, ik weet het. Ik ben de laatste weken slecht bezig geweest. Ik beloof op mijn communiezieltje dat ik de draad weer zal oppikken. Te beginnen vanavond.

Het terug beginnen voetballen heeft zo van die neveneffecten. Na een partijtje voetbal is mijn knie superstijf (een bewijs dat de knie nog niet 100% is, me dunkt). Bijgevolg gaat het niet altijd om te lopen. Waarschijnlijk zou de stijfheid uit de knie verbeteren als ik een stukje zou lopen, maar de goesting is er dan niet.

Wat mij ook opvalt is dat, als ik verlof heb of een ganse dag thuis ben (zoals in het weekend), ik nooit aan het lopen toekom. In vergelijking met andere bloggers die tijdens vrije dagen niets anders doen. Bizar.

Maar allez, deze week beginnen we weer met goede moed!!!

12:56 Gepost door Andy | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

Einde seizoen Hoi Andy,
Ik vermoed dat het voetbalseizoen zowat op zijn einde loopt. Je zal zien dat het dan wat makkelijker (nou ja) wordt om te lopen, vooral als je nog niet volledig pijnvrij kunt sporten. Ik had de laatste jaren na elke voetbalactiviteit wel ergens last van, bij het lopen overkomt me dat maar heel sporadisch. Groetjes en een prima nieuwe start toegewenst.

Gepost door: Sven | 24-04-06

De commentaren zijn gesloten.