06-04-06

donderdag 6 april 2006

39 minuten gelopen - 7 kilometer - 10,77 km/u

 

Eindelijk nog eens gelopen. Het heeft me echt ongelofelijk deugd gedaan. Jullie kunnen je het niet voorstellen (aangezien jullie allemaal lopers zijn, kunnen jullie dit je natuurlijk wel voorstellen). De knietjes hebben niet lastig gedaan, op geen enkel moment eigenlijk, maar nu beginnen ze weer serieus te kraken. Och, het zal wel meevallen zeker.

Het valt me op dat ik qua snelheid gestaag vooruit ga, zelfs als de afstanden groter worden. Dat is positief, hé. Heel positief. Ik hoop nu vooral dat ik in het weekend nog eens ga kunnen lopen en dat ik weer niet heel de tijd op café moet (lees: zal) zitten.

Nog 10 dagen en mijn vriendin is thuis (gisteren een beetje misrekend). Het zal beter zijn voor mijn gezondheid ook, want ik doe feitelijk niet anders dan vettig eten. Voorbeeldje: maandag: pizza, dinsdag: brood (valt nog mee), woensdag: brochette met frieten en vanavond zullen het frieten van het frietkot worden (mmm, het water loopt me al in de mond). Voorlopig lijdt mijn lijn er nog niet onder. Ik denk eigenlijk dat mijn lever ook voorstander is van een terugkomst van mijn vriendin.

18:53 Gepost door Andy | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

... leuk dat je weer kan lopen Andy. Inderdaad, zo een paar dagen niet sporten, dan begint het toch weer fel te kriebelen hé.

Gepost door: Ruthje | 06-04-06

frietjes je zou es moeten weten hoeveel goesting ik heb in een goeie zak frieten ... zondagavond laat ik me ook es goed gaan!!! Trouwens, als je regelmatig loopt ... dan krijgt het vet geen kans om te blijven!

Gepost door: Koen | 07-04-06

De commentaren zijn gesloten.