17-03-06

donderdag 16 maart 2006

Niet gelopen vandaag. Er stond 6 kilometer gepland, maar ik had maar een uurtje tijd en aangezien de vriendin ziek in bed lag met griep, heb ik er toch maar voor geopteerd om dat uurtje met mijn vriendin door te brengen ipv al lopend.

Ze kon dit wel appreciƫren!!!

 

Niet veel tijd gehad omdat ik naar de "groene tafel" moest. De mensen die vertrouwd zijn in het voetbaljargon kennen dit. Gelukkig moest ons voetbalploegje enkel aanwezig zijn om onze rechten te vrijwaren en niet om ons te verdedigen.

 

Daarna nog naar mijn ploegje gaan kijken. Ik krijg toch nog iedere week hartzeer om ze zo over het veld te zien lopen. Nog een paar maanden geduld en het is weer aan mij, moet ik dan maar denken. Ik probeer het, maar dat lukt niet altijd.

 

Woensdag wel drie kwartier gehometrained (of zoiets).

 

Planning is dus verschoven: ipv donderdag en zaterdag wordt er vrijdag en zondag gelopen (komt eigenlijk nog het best overeen met mijn uitgaanplannen ook - ik heb al ondervonden dat ik de dag na een uitspatting niet erg gemotiveerd ben om te lopen).

11:38 Gepost door Andy | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

Nieuwe man
Tja, als nieuwe man hebben we het niet gemakkelijk, tegenwoordig.

Maar aan de andere kant : die 6 kilometer zullen er morgen ook nog wel liggen, en overmorgen ook nog.

Veel plezier met de uitspattingen, alleszins. Alhoewel, kan dat wel met een zieke vriendin :) ?

Gepost door: Wim | 17-03-06

uitspattingen ze zijn zo heerlijk ... en idd, de dag erop heb je helemaal geen zin om te lopen ... maar ... als je dan toch gelopen hebt, kan het zo bevrijdend gewerkt hebben ... precies alsof je je kater weggespoeld hebt!

Gepost door: Koen | 17-03-06

De commentaren zijn gesloten.