08-03-06

woensdag 8 maart 2006

36 minuten gelopen - 6 kilometer - 10 km/u

 

Eindelijk nog eens gelopen. Het was al van (die twee kilometer van vrijdag niet nagesproken) al van vorige week maandag geleden. Het scheelde niet veel of ik had vandaag ook niet gelopen. Ik ben niet zo'n liefhebber van regenweer. Ik had eigenlijk al besloten dat het hometrainer ging worden. Ik was bezig mijn sporttenue aan het aantrekken toen ik mezelf eigenlijk een mietje begon te vinden.

Vandaar toch gelopen. En nu blij natuurlijk.

 

Mijn knieën hebben het voorlopig goed doorstaan. Hopelijk voelen ze morgen ook nog zo aan.

 

Ik heb ook een vraagje: ik heb nu al een paar keer tijdens het lopen en erna ongelofelijk veel pijn aan mijn nek. Waarschijnlijk een verkeerde houding tijdens het lopen. Zijn er nog mensen die dit voor hebben (hadden) en eventueel iets om dit te verhelpen.

 

I'm back, hoop ik. 

18:42 Gepost door Andy | Permalink | Commentaren (3) |  Facebook |

Commentaren

Good to be back Fijn te lezen dat je terug aan het lopen bent, Andy.

In een mooi tempo, trouwens.

Wat je nekpijn betreft, vermoed ik dat het te maken heeft met je loophouding. De kunst is, zo lees ik wel eens, zo 'ontspannen' mogelijk te lopen.

Op onderstaande site staan wat algemeenheden over nekklachten. Misschien kun je daar al eens een kijkje nemen.

http://home.hetnet.nl/~reikiwest/index.html

Succes.

Gepost door: Wim | 08-03-06

Nek Die nekpijn is mij ook niet vreemd, maar heb ik gelukkig niet zo vaak last van. Waar dat het aan kan liggen ? Ik heb vorig jaar een whiplash gehad tijdens een auto-ongeluk (een bestelwagen is vanachter op mijn wagen gereden toen ik stil stond voor rood licht) en soms slaap ik slecht en heb af en toe nekklachten ...

Gepost door: Jo | 09-03-06

Relax! Hey, ik had in het begin ook last van pijn in nek en nog meer in schouder. Ik vermoed dat ik in het begin beetje verkrampt liep door de inspanning en/of slechte houding. Na een tijdje is dat allemaal vanzelf verdwenen dus ik zou me niet teveel zorgen maken. Probleem is natuurlijk wel dat het zichzelf een beetje versterkt: als ik last heb aan bijv. m'n nek schenk ik daar meer aandacht aan, probeer die te ontzien of ga extra bewegingen maken in de hoop dat wat 'los' te krijgen maar dat is dus ook niet de manier.
't beste!

Gepost door: DavidL | 09-03-06

De commentaren zijn gesloten.