08-02-06

dinsdag 7 februari 2006

38 minuten 45 seconden gelopen - 6 kilometer - 9,29 km/u - 82,9 kg

 

Eindelijk is het nog eens gelukt om traag te lopen. Ik had zelfs het gevoel dat ik kon blijven lopen. En dat was toch de bedoeling!!!

 

Deze week staat er nog twee maal een 6 kilometer gepland. Hopelijk kan ik het tot een goed eind brengen, maar ik twijfel er niet echt aan. Daarvoor heb ik er teveel zin in gekregen. Ik verlang al om eens tien kilometer te lopen, maar daar ben ik nog niet echt klaar voor, denk ik.

12:41 Gepost door Andy | Permalink | Commentaren (3) |  Facebook |

Commentaren

Goed hé... Mooi, dat is wat men wil bereiken met die langzame lopen, het gevoel "kweken" dat men nog vele kilometers kan doorgaan. Niet te vlug die 10 km aanvallen. Denk ook aan de goede raad van de experts; niet meer dan 10% per week toevoegen aan jouw huidig totaal. Succes!

Gepost door: Jan | 08-02-06

Langzaam aan Je doet het inderdaad heel goed .. probeer volgende week es 7 km. ... en de week erop 8 .. zo kom je na een viertal weken snel aan je 10 km. die je, volgens mij, zeker "met je vingers in je neus" zal lopen!

Gepost door: Koen | 08-02-06

Voor Andy Dag ex-eernegemnaar...Leuk om te horen dat je af en toe eens in de streek bent.
om te antwoorden op je vragen : De Dag van Vlaanderen was een evenement in Eernegem dat met veel hoorngeschal werd aangekondigd, maar helaas niet veel soeps was... het parcours was eenvoudig : start aan de markt, westkerkestraat in, 1e links, 1e links, terug over de markt, terug westkerkestraat, rechts in Eikenlaan, naar de post, bruggestraat in, achterstraat rechtdoor, aan de fietsenhandelaar rechts naar het nieuwe industrieterrein, daar de weg blijven volgen tot je aan de stationstraat uitkomt (je passeert dan ex- Ford new Holland), rechts naar de markt - en voila : een rondje van 5 km...(de wedstrijd is 1 keer georganiseerd in 2005, en daar bleef het bij...)
Wat betreft mijn ritje naar het werk, jep, deze gaat over de spoorweg... maar ik kom vanuit de Achterstraat (tegen DCM motors) en moet tot voorbij het Kerkhof in Gistel (dus zeker 7km...)

Oh ja, nog 1 goed raad : niet te vlug de kilometers opdrijven..
veel goede moed gewenst !!

Gepost door: Vincent | 08-02-06

De commentaren zijn gesloten.