23-01-06

zondag 22 januari 2006

20 minuten 20 seconden gelopen - 3,25 kilometer - 9,59 km/u

 

Vrijdag iets te hard doorgezakt, wat het me onmogelijk maakte om zaterdag mijn twintig minuutjes rond te malen.

Gelukkig ging het zondag al veel beter. Het lopen zelf ging toch niet van een leien dakje. Misschien omdat het zo koud was, want mijn knie deed toch redelijk raar. Ik heb het wel volgehouden, maar ik zat toch redelijk stuk op het eind. Wat een verschil met eerder in de week. Ik denk wel dat ik ga beginnen lopen met een trainingsbroek als het zo koud blijft in plaats van met mijn voetbalbroekje.

 

Nog steeds niet gerookt!!!

12:46 Gepost door Andy | Permalink | Commentaren (3) |  Facebook |

Commentaren

volhouden Knap dat je het nog altijd niet gerookt hebt. Ben er nu iets meer dan 2 jaar van verlost. Ik heb 2 maanden echt last gehad (ge weet wel, 100 keer per dag aan de sigaret denken) en na die 2 maanden ebt dat stillaan weg en wordt ge ook sterker om op zwakke momenten (na een avondje doorzakken) nee te blijven zeggen. Ik ben dan ook de eerste maanden weggebleven uit cafés en bij mijn rokende vrienden. Tja, ge moet er al iets voor over hebben hè. Wat het lopen betreft raad ik je aan om een beetje afwisselend te lopen, 1 x in de week een goed tempoke, ik denk dat een een gemiddelde van 10 km/u knap zou zijn (bv. 5 km op een half uur), 1 x een intervaltraining (bv. 200 meter lopen in 1 minuut, afgewisseld met 100 meter stappen en dit 10 x na elkaar) en 1 trage loop, bv. tegen 8 à 9 km/u. Als je dit een maand toepast zal je snel vooruitgang merken. Succes ermee !

Gepost door: bob | 23-01-06

bedankt Bedankt voor de goede raad. Ik zal ze zeker in het achterhoofd houden. Voorlopig wil ik gewoon mijn knie soepel laten draaien na mijn operatie. Nog een maand en een half en dan zou ik inderdaad met intervaltraining willen beginnen en dergelijke.
Het roken is inderdaad moeilijk te laten op café, met het nodige gerstenat binnen. Maar ik ga er bewust toch naar toe, kwestie van mijn karakter te willen tonen zeker. Maar het gaat steeds beter en beter.

Gepost door: andy | 23-01-06

Sterk dat lopen in korte broek bij deze temperaturen. Zelf loop k vaak 's avonds nadat ik de kids in bed gestoken heb en dan ben ik toch blij van lange loopbroek aan te hebben :-)

Met het geld dat je aan het sparen bent door niet te roken kan er best een mooie loopuitrusting af ! Niet ? ;-)

Succes verder ! Zowel met het niet-roken als het wel-lopen, het één is al gezonder dan het ander

Gepost door: Jo | 24-01-06

De commentaren zijn gesloten.