17-01-06

dinsdag 17 januari 2006

20 minuten - 3 kilometer - 9 km/u - 84,8 kg

 

Zoals jullie wel gemerkt hebben, is er van het lopen vorige week niets in huis gekomen. Allez, 't is te zeggen, één keer in plaats van drie.

Ik heb niet veel karakter, hé. Ik amuseer me telkens als ik loop, daar niet van, maar de moment dat ik thuis kom, na een ganse dag goede voornemens te hebben gehad, plof ik me neer in de zetel, ... en kom ik er niet meer uit.

 

Is hier veel aan te doen? Niet echt, vrees ik. Maar ik ga het toch proberen. Ik heb een vriend aangesproken en we gaan proberen elkaar "op te jagen". We gaan niet samen lopen (daarvoor wonen we te ver van elkaar). Het doel is om samen de stadsloop van Gent te lopen. 10 km op 5 juni. Niet om ter snelst, geen macho-gedoe, gewoon aankomen is voldoende. Laat ons zeggen dat we wel proberen onder het uur te blijven, maar dit is geen echte vereiste.

Een bijkomend aandachtspunt is ons beider (over)gewicht. Hieraan gaan we ook iets proberen te doen.

 

Ik vermoed dat Joeri ook heel regelmatig een commentaar gaat achterlaten. Hoeveel keer gelopen? Hoeveel vermagerd?

 

Het lopen vandaag ging prima. Niet te snel, maar toch een beetje beter dan de vorige keer. Ik vraag me wel af hoe ik in godsnaam dat ooit een uur zal kunnen volhouden, en dan nog aan een sneller tempo. We zullen zien, hé.

17:44 Gepost door Andy | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.