13-01-06

donderdag 12 januari 2006

20 minuten - 2,8 kilometer - 8,4 km/u - 83,7 kg

 

Eindelijk nog eens gelopen. Het was nu toch al een dikke twee weken geleden. Hoe komt het? Geen zin en door te stoppen met roken dacht ik heel de tijd aan die dekselse sigaret.

Ik hoop nu het omgekeerde te kunnen meemaken. Maw door te stoppen met roken meer en meer zin krijgen in lopen. Laat ons hopen.

 

Het lopen zelf ging heel goed gisteren. Ik heb heel traag begonnen en ik kon het heel gemakkelijk volhouden. Te gemakkelijk?

Ik weet het niet. Iedereen (gelezen op verschillende blogs) zegt dat het belangrijk is om traag te lopen in het begin. Het probleem is dat ik er geen al te goed gevoel over heb. Ik heb gisteren in twintig minuten nog geen drie kilometer gelopen!!! Dat is toch heel weinig?

 

Kan mij er eens iemand uitleggen waarom het belangrijk is om traag te lopen? Of ben ik hier helemaal verkeerd?

13:21 Gepost door Andy | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

traag lopen Ik ben zelf ook geen voorstander van dat supertraag lopen, maar het is doeltreffend om zo je hartslag naar beneden te krijgen en de vetverbranding te stimuleren. Ik denk wel dat het vooral interessant is voor lange afstandslopers om traag te lopen. Ik zou zeggen: loop aan het tempo dat je graag loopt: blijft het leukst!

Gepost door: Jeroen | 16-01-06

De commentaren zijn gesloten.