09-01-06

Een nieuwe start!

Ik weet het, ik weet het. De laatste weken smijt ik er met mijne klak naar. In de laatste twee weken slechts één keer gelopen en dan nog slecht gelopen (2x moeten stoppen omwille van de knie).
 
Maar allez, ik heb de indruk dat de knie weer beter is en daarbij, het wordt tijd dat ik stop met drogredenen te zoeken en eens mijn karakter (ik hoop dat ik er heb) tentoonspreid.
 
Momenteel ben ik dus negen dagen gestopt met roken. Van 30 sigaretten per dag naar nul zonder hulpmiddeltjes. Negen dagen lijkt natuurlijk niet veel, maar toch ben ik reeds trots op mezelf. Ik ben benieuwd of het lopen nu ook beter zal gaan. And for the record, ik heb nog steeds ongelofelijk veel zin in een sigaret. Wanneer betert dit???
 
Als stoppen met roken mijn eerste goede voornemen voor 2006 was, dan zal ik van mijn conditie op peil brengen, het tweede voornemen maken. Deze week zal ik (proberen) 3x (te) lopen. Heel rustig en traag voor een twintigtal minuutjes. Ik hoop ook de hometrainer een paar keer te gebruiken. Crosstraining wordt dit dan genoemd zeker?
 
Misschien nog een derde voornemen? Van 84kg naar 75kg. Een verre droom? We zien wel.

14:08 Gepost door Andy | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.