22-12-05

dinsdag 20 december 2005

15 minuten - 2,5 kilometer - 10 km/u - 82,6 kg
 
Na de gemiste sessie afgelopen weekend, voelde ik mij verplicht om dinsdagavond te gaan lopen. Nu ja, verplicht, een echte opgave was dat nu ook weer niet.
Ik ben voor de eerste keer op een min of meer harde ondergrond gaan lopen en ik moet zeggen dat het inderdaad toch wel belastender was voor mijn knie. Gelukkig heb ik de dag erna geen enkele weerslag gehad.
Ik heb het zonder veel noemenswaardige problemen uitgelopen, dus content ben ik wel. Woensdagavond stond mijn voorlaatste kinéafspraak op de agenda. Oef, nog ééntje en dan zal ik toch wel meer tijd kunnen besteden aan andere (leukere) dingen. Eventueel probeer ik er op de dagen dat ik niet loop een hometrainerke tussen te steken.
Donderdagavond staat er voor de eerste keer twintig minuten lopen op het programma en aangezien ik na een kwartier meestal al kapot zit, zal ik proberen om een beetje trager te lopen en op zo'n drie km uit te komen.
 
greetz

12:22 Gepost door Andy | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

Welkom in lopers blogland of bloggerslooppland.

fijn om te lezen dat je wil beginnen lopen. Langzaam aan doen om je conditie op te bouwen is de leuze, hoe langzmer je opbouwt, hoe verder je komt in het lopen. Dat is zo een beetje een natuurwet; hoe langzamer jeofetnin het begin, hoe beter je het doet na een paar maanden.

Andy, doe zo voort, en tot binnenkort o peen of andere loop

Gepost door: Jo | 22-12-05

De commentaren zijn gesloten.