20-12-05

maandag 19 december 2005

Zoals verwacht heb ik dit weekend niet kunnen lopen. Enerzijds omdat er gewoon enorm weinig tijd was en anderszijds omdat, als ik dan even tijd had, het pijpenstelen regende.
 
Nu ja, ik hoop het deze week min of meer in te halen.
 
Maandag moest ik naar de kinesist. Hoera, hoera, het zit er bijna op. Nog twee sessies te gaan en ik mag de deur voor altijd (hopelijk) achter me dichttrekken. Ik zal er niet rouwig om zijn. Twee maanden aan een stuk 5x per week en dan een maand 3x per week is echt wel teveel van het goede.
Ik moet wel zeggen dat ik bijna geen last meer heb van mijn knie. Dus hulde voor de kinesist.
Gisteren als oefening voor de eerste keer tegen een lederen voetbal mogen trappen en ik moet niet zeggen dat dit ongelofelijk deugd deed en naar (veel) meer smaakte.
 
De geplande loopsessie na de kinesist heb ik moeten laten vallen. Toch een klein beetje reactie gehad van de knie. Morgen, hopelijk, beter.

11:54 Gepost door Andy | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

Aanpassen revalidatie Mja Andy, spijtig dat je gisteren niet kon gaan lopen, hopelijk moet je de revalidatieplanning zo niet te dikwijls wijzigen.
Ikzelf heb op 2 april ook een knieletsel opgelopen na een partijtje voetbal met m'n kinderen in de tuin. M'n mediale band was gescheurd, m'n meniscus geraakt en m'n kruisbanden verokken. Op 13 mei onderging ik een kijkoperatie en nadien volgden 49 beurten bij de kinesist. Volledig hersteld ben ik (nog) niet en dat zal mogelijk ook nooit komen ('t zal altijd een zwakke plek blijven). Gelukkig heb ik nooit echt gevoetbald dus verder is het geen probleem voor mij. Ondertussen speel ik soms al wel weer een partijtje voetbal met m'n kinderen en met m'n duiveltjes waar ik soms training aan geef.

Gepost door: Peter | 20-12-05

De commentaren zijn gesloten.