19-12-05

Donderdag 15 december 2005

15 minuten - 2,85 kilometer - 11,4 km/u - 82,6 kg
 
Ik heb het weer volgehouden. Zelfs een stukje verder gelopen dan de vorige keer. Ik weet eigenlijk niet of dat wel goed is. Ik loop natuurlijk niet lang, maar voor de opbouw van de conditie is het volgens mij niet goed om al te snel te lopen. We zullen wel zien.
 
Het enige ambetante is dat ik voor het lopen enkele oefeningen moet doen van de kinesist. Ik loop in Gent in het Zuidpark en heb nogal veel bekijks tijdens deze oefeningen. Nu ja, vanaf volgende week mag ik deze beginnen achterwege laten, ik moet enkel zorgen dat ik geen al te koude spieren heb.
 
Mijn plan is om van 't weekend ook nog een sessie te doen van een kwartier, maar ik vrees ervoor. Het weekend is zodanig strak gepland, dat zelfs een uurke ervoor uittrekken moeilijk zal worden. Maar ja, de meeste mensen zullen dit tijdens de kerstperiode wel niet te gemakkelijk hebben, denk ik.

13:21 Gepost door Andy | Permalink | Commentaren (4) |  Facebook |

Commentaren

Succes ! Ik wens je veel succes met je revalidatie.
Hopelijk loop je op een zachte ondergrond, maar dat zal de kine u ook al wel gezegd hebben zeker ?
Succes !

Gepost door: Peter | 19-12-05

ken dat gevoel Dag Andy
Ik heb ook mijn kruisband gescheurd maar deze was gelukkig niet volledig door en daardoor is mijn revalidatie korter.mijn ongelukje gebeurde op 20 oktober en ik hoop begin februari terug te kunnen spelen.Ik veronderstel dat je nog met een brace loopt of is het toch al zonder.Ik ga morgen voor de eerste keer rond het terrein gaan lopen maar wel met brace aan.Veel succes nog en hopelijk nog veel voetbalplezier en bij welke ploeg speel je?

Gepost door: jurgen | 19-12-05

Bedankt Hey Jurgen en Peter,
bedankt voor de goeie wensen.

@jurgen: ik loop al zonder brace. De specialist en de kiné vonden het niet nodig om met brace te gaan lopen. Maar je hoort zodanig verschillende dingen van verschillende dokters en kinés dat er waarschijnlijk niet één waarheid is.
Ik speel gewoon bij de reserven van een plaatselijk ploegje. Maar mijn hoofdbekommernis is eigenlijk het zaalvoetbal. We spelen met dat ploegje al 15 jaar met dezelfde vrienden en dat mis ik nog het meest van al. Ook veel succes!!!

@peter: Ik loop inderdaad op een zachte ondergrond, maar als ik niet overdrijf mag ik ook op hard lopen. Zal vanavond (voor een gedeelte van het parcours) het geval zijn vrees ik, maar ik zal wel voorzichtig zijn.

Gepost door: andy | 19-12-05

succes Veel succes met de opbouw van het trainen. Best langzaam opbouwen en niet te veel forceren.

Gepost door: Jeroen | 19-12-05

De commentaren zijn gesloten.